QUI SOM?


ALEIX AGUILÀ_ dramaturg
Girona, 1977 

Format a l’Institut del Teatre de Barcelona, Ha impartit cursos de iniciació a l’escriptura teatral i iniciació a la interpretació actoral a centres cívics, i ha participat en cursos i tallers de dramatúrgia amb Paco Reyes (Teatro Suárez, Oaxaca), Mauricio Kartún, (Centro Helénico, DF, Mèxic), Emiliano Pastor Stenmeyer (Buenos Aires) i Javier Daulte, entre altres. La seva primera obra “UNA MESA CON VISTAS” (2006) és el resultat de dos cursos a l’Obrador de la Sala Beckett de la mà de Victòria Spunzberg, i s’estrena com a taller a l’Institut del Teatre de Barcelona. L’any següent guanya el Premi CRÉDIT ANDORRÀ, amb la seva primera obra escrita: “IRA” (2007). Ha treballat com a dramaturg en un assaig obert al Teatre Lliure (LES COSES DE LA FORMA, 2008). Segueix el seu aprenentatge amb les següents obres: “GERMÀ PETIT ON THE ROCKS” (Obrador de la Sala Beckett, 2009), mentre la seva obra “LA ÚLTIMA VEDETTE DEL MOLINO” és escollida per ser un dels tallers finals de l’Institut del Teatre (director, Jordi Pérez, 2009). Viatja a Mèxic on escriu i dirigeix “LA NOCHE EN QUE EL TOPO GRITÓ LUNA” (Circulo teatral, DF, 2010) i “RECUERDOS DEL HOLOCAUSTO” (Una obra d’encàrreg estrenada al Teatre San Benito a Ciutat de Mèxic, 2010). L’any 2011 guanya la subvenció del CONCA amb l’obra “BODEGÓ”.
“COMPANYIA SOLITÀRIA DE TEATRE” neix aleshores, ajuntant-se amb un grup d’actors de l’Institut del Teatre amb inquietuds artístiques similars. Escriu per “LA NEVERA”, companyia de teatre dansa amb el que guanyen la Beca desperta 2011, amb l’obra “DESHABITAT” que tindrà funció de Dramaturg i co direcció. La Companyia Solitària, d’altra banda, s’estrena per primera vegada amb “LULÚ ON THE ROCKS” (Finalista de la beca Desperta, 2011). Beca que guanyen a l’any següent amb l’obra “COMPANYIA SOLITÀRIA”, (2012), solidificant-se com a grup emergent en el panorama de teatre barceloní. El mateix any escriu “NÒMADES”, una obra de teatre mòbil que s’estrena al festival STRIPART 2012 i que dirigeixen els actors de la seva companyia. mentre ell la dirigeix a Mèxic en la versió castellana a la primavera del 2013 mentre ho combina amb l’escriptura de “BOLXEVICS”.
JÚLIA BARCELÓ_actriu


Nascuda el 1985 a Barcelona.
Llicenciada en Art Dramàtic en l’especialitat d’interpretació de text a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de l’Institut del Teatre.
Formació en teatre del Siglo de Oro per la CNTC (Compañía Nacional de Teatro Clásico).
Ha realitzat entrenament actoral amb Javier Daulte i amb Cristine Adaire, en Tragèdia, i està cursant el Grau de Lingüística a la Universitat de Barcelona.
Ha estudiat solfeig i cant i toca el piano.
Aquest 2015 ha actuat a “No feu bromes amb l’amor” d’Alfred de Musset, amb direcció de Natalia Menéndez (Teatre Nacional de Catalunya). I a “La Cena del rey Baltasar” de Calderón de la Barca, amb direcció d’Hermann Bonnín (estrenat al FITC d’Almagro), on també fa l’assessoria de vers.
Des del 2012 fins el 2014 forma part de la Joven Compañía Nacional de Teatro Clásico, amb seu a Madrid. L’últim muntatge és “La Cortesía de España” de Lope de Vega, estrenat a la Sala1 de Las Naves del Español (Matadero), dirigit per Josep Mª Mestres. La temporada passada va actuar a “La Noche Toledana” de Lope de Vega amb direcció de Carlos Marchena. (Temporada al Teatro Pavón de Madrid i festivals internacionals de teatre clàssic d’Alcalà de Henares i Almagro – Juny-Juliol 2013)
Treballa en els espectacles de creació de Companyia Solitària, l’últim com actriu protagonista del monòleg sobre Terra Baixa “QUIETUD SALVATGE“. Va fer la direcció de “BOLXEVICS“ (estrenat a la Biblioteca de Catalunya), actriu a “NÒMADES”, “Pollastres” i anteriorment a “Lulú on the Rocks”. També va fer l’ajudantia de direcció a l’homònima “Companyia Solitària”. Totes d’Aleix Aguilà.
En els seus últims treballs destaquen “Daian&Giggy Live Sex” de Daniel J. Meyer (Fora de Temporada. Off de Temporada Alta), “Kafka a la ciutat de les mentides”, de Llàtzer Garcia (Biblioteca Bonnemaison. GREC 2011); “El senyor de les mosques”, versió i direcció d’Abel Coll (Versus Teatre, 2011); “Un llop fugint d’un eixam de trons. Una antologia dels imparables”, dramatúrgia i direcció de Jordi Faura i Abel Coll (Teatre Romea, 2010); “La Dama de Reus” d’Ambrosi Carrión, direcció de Ramon Simó (Teatre Nacional de Catalunya, 2008-09).


POL LÓPEZ_actor

Barcelona, 1984

És Llicenciat en Art Dramàtic en l’Especialitat de Text per l’Institut del Teatre de Barcelona. 
Professionalment, debuta amb l’obra Ran del camí d’A. Txèkhov (dir. Joan Castells,
2002) al Teatre Nacional de Catalunya.

Al gener i febrer de 2010 interpreta el personatge de Bobby a l’obra American Buffalo de David Mamet i sota la direcció de Julio Manrique. Gira per Catalunya a la primavera. A l’estiu fa temporada altre cop a L’Espai Lliure del Teatre Lliure.
La interpetació del personatge de Bobby rep la nominació a millor actor de repartiment de l’edició del 2010 dels Premis Butaca.
A mitjans de 2010 actua a l’obra Anita coliflor de Pablo Rosal, que fa temporada al Teatre Gaudí.
Al gener i febrer de 2011 intrepreta el personatge de Billy a l’obra L’Arquitecte de David Greig, sota la direcció de Julio Manrique i a la sala Fabià Puigserver del Teatre Lliure.
La primavera de 2011 fa temporada amb l’obra American Buffalo al Teatro de la Abadía de Madrid.
A l’estiu de 2011 interpeta el personatge de Tibald a Julieta&Romeo sota la direcció de Marc Martínez i dins del festival Grec de Barcelona. A L’agost l’obra s’estableix al Teatro Español de Madrid.
A la tardor de 2012 fa temporada amb Anita Coliflor al Circol Maldà de Barcelona. I havent actuat al Sat de Granollers i a Vic.
A l’hivern de 2012 amb la Companyia Solitària, de la qual n’és integrant, guanyen la Beca Desperta i l’obra s’estrena amb èxit a la Nau Ivanow al Febrer de 2012. Text i direcció d’Aleix Aguilà. L’obra (també anomenada Companyia solitària) té prevista una gira per catalunya durant aquest mateix any.
Al març i abril d’aquest 2012 ha fet temporada a La Seca Espai Brossa dins del muntatge La Monja Enterrada En Vida de Nao Albet i Marcel Borràs.

En el mitjà audovisual ha participat com a secundari a la sèrie Kubala Moreno i Manchón de tv3 i anterorment ha treballat en cinema per a televisió, sota la direcció de Silvia Munt, en dues ocasions. En cinema ha treballat amb Paco Mir, i pel que fa a curtemtratges ha estat sota les ordres de Fernando León de Aranoa i Mikel Gurrea, interpretant papers de co-protagonista i protagonista respectivament.
PAU VINYALS_ actor

1986, Ravós del Terri

Llicenciat en Art dramàtic per l’institut del teatre de Barcelona.
Pel que fa a les arts escèniques va debutar amb Consell Familiar de Cristina Clemente l’any 2006. Després han seguit Esvoranc de Josep Maria Miró Coromina. Hikikomori de Jordi Faura. Després Germà petit on the roks d’Aleix Aguilà; La Piràmide de Jordi Prat i Coll; El Senyor de les Mosques dirigit per Abel Coll; Aquí s’aprèn poca cosa direcció Toni Cassares; Puputyttö de Saara Turunen dirigit per Alicia Gorina. Ens haurem d’haver quedat a casa de Llatzer


García; Lulú on the Roks d’Aleix Aguilà (espectacle fundador de la Companyia Solitària). També ha participat en nombroses lectures de l’obrador de la sala
Beckett i a l’obrador d’estiu. L’any 2012 va treballar a Dinou de Ferran Joan miquel dirigit per Carles Fernàndez Giua, espectacle produït a la Planeta dins al Marc Temporada Alta, i a la Sala Beckett; Pas de Poetes de Verdaguer a l’Auditori de la Mercè. Companyia Solitària d’Aleix Aguilar (espectacle de Companyia Solitària guanyador de la beca desperta). Aquest any també va estrenar El Cyrano de Bergerac dirigit per Oriol Broggi a la Biblioteca de Catalunya. Amb el Cyrano també va anar al CDN de Madrid i el 2013 va fer gira per Catalunya. L’últim espectacle que ha participat ha estat onze nou catorze Dirigit per Pere Planella.
Pel que fa a audiovisual destaquen Sudoku, produït per TV3. Floquet de Neu de Andrés G. Schaer i Ull per ull de Mar Targarona. També ha participat a programes com No me la puc treure del cap de Tv3.

També cal remarcar que per anar completant els seus estudis ha fet cursos amb directors com: Javier Daulte, Anatoli Vasiliev i Krystian Lupa i Andrés Corchero i Clara Segura.JÚLIA MOLINS_producció
Va cursar estudis superiors de fotografia a l’escola industrial de Catalunya i estudis superiors de Producció en cinema, vídeo i televisió a l’escola Idep. La seva experiència professional s’ha desenvolupat bàsicament a Barcelona, encara que ha treballat a Madrid i Nova York.
Fent d’assistent, ajudant o cap de producció per vàries productores de publicitat, per fotògrafs com Jordi Bernadó i Massimo Vitalli i per la productora de televisió El Terrat de produccions. Compaginant aquestes feines amb diferents projectes artístics amb empreses com Taller Estampa, Filmutea produccions, 15L produccions... sempre en l’àmbit de la producció.
L’any 2012 va cursar el postgrau de Gestió i producció d’espectacles en directe de la UB. Actualment continua treballant d’autònoma per a diferents productores i fotògrafs, amb la Fundació Photographic social Vision en la coordinació del circuit de fotografia documental i forma part de la Companyia solitària de teatre.