11 de gen. 2012

Fidel

Us presentem a Fidel, interpretat per POL LÓPEZ.


Nascut a Barcelona el 1984. Llicenciat en art dramàtic, en l’especialitat de Text per l’Institut del Teatre de Barcelona . Acaba els estudis al 2009-10. Comença amb experiència al món publicitari com a protagonista d’anuncis i campanyes. En cinema, ha format part del repartiment de la pel·lícula de Paco Mir Lo mejor que le puede pasar a un cruasán (2003) i ha tingut un paper protagonista al curtmetratge Primo (dir. Mikel Gurrea, 2008). En teatre ha col·laborat en nombrosos tallers de l’Institut i en muntatges amateurs. Professionalment, debuta amb l’obra Ran del camí d’A. Txèkhov (dir. Joan Castells, 2002) i ha actuat en la lectura dramatitzada de la obra Plastilina de Marta Buchaca a la Sala Beckett (2007). Des del 2004 forma part de la companyia de teatre Gog i Magog (amb aquesta companyia va protagonitzar l’espectacle Freaks) i és soci i fundador de l’associació cultural La Trama. El 2010 forma part del repartiment de l’obra Anita Coliflor, i fa temporada al teatre gaudí de Barcelona.


Fa dues temporades treballa al Teatre Lliure formant dins de l’obra, American Buffalo, de David Mamet, dirigida per Julio Manrique, una peça que va ser nominada a cinc premis Butaca 2010, entre ells el de millor actor de repartiment i que al març de 2011 fa temporada al Teatro la Abadia de Madrid.

La temporada passada va  interpretar el personatge de Billy a l’obra l’Arquitecte, escrita per David greig i dirigida també per Julio Manrique a la Sala Fabià Puigserver de Teatre lliure.

Aquest estiu ha representat, dins del Festival Grec el paper de Tibald en el Julieta & Romeo de Marc Martinez, fent temporada al Coliseum de Barcelona i al Teatro Español de Madrid.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada